ArboRegionaal | Easy RI&E
Arbo, Arbobeleid, Arbodienst, Persoonlijke begeleiding, Advies, RI&E, RI&E Onderzoek, Easy RI&E, WPO, Werkplekonderzoek
16772
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-16772,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode-theme-ver-17.2,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-5.6,vc_responsive

EASY RI&E

Easy does it…

Welke werkgever zou niet graag willen, dat de RI&E minder tijd kost en makkelijker bij te houden is, maar toch meerwaarde levert op het gebied van gezond personeel en rendement?

ArboRegionaal biedt een makkelijke manier om de RI&E voor te bereiden. Hiervoor hebben wij een softwarepakket, Easy Forward of kortweg EasyFWD, dat preventie combineert met mogelijkheden om onderzoek te doen onder het personeel.

Met Easy Analyse in combinatie met EasyFWD kunt u ook zelf onderzoek met vragenlijsten doen voor alle personeel of voor een gedeelte ervan. En als u wilt kunt u, bijvoorbeeld na 6 maanden of een jaar, hiermee evalueren of de maatregelen die u genomen heeft resultaat hebben.

Hoe werkt dat?

EasyFWD (Easy Forward) is onze preventie-software die uw medewerkers helpt om gezond te werken met de computer en ze aanspoort om meer te bewegen. EasyAnalyse is een management informatie-tool.

Door EasyFWD te koppelen aan EasyAnalyse kunt u vragenlijsten verwerken en heldere rapportages opstellen. Vragenlijsten kunt u eenvoudig online invullen. Als u wilt kunt u dit onderbreken en op een later tijdstip verdergaan.

In overleg kunnen wij voor u snel een RI&E of een deel-RI&E opzetten zonder dat u er omkijken naar heeft. Bijvoorbeeld een inventarisatie van fysieke belasting, gevaarlijke stoffen of machineveiligheid. Zo helpen wij u om een preventiebeleid op te zetten en dit professioneel te ondersteunen.