ArboRegionaal | Easyforward & Easy Analyse
Arbo, Arbobeleid, Arbodienst, Arbodienstverlening, Easy Analyse, EasyForward
16765
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-16765,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode-theme-ver-17.2,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-5.6,vc_responsive

EASYFORWARD & EASY ANALYSE

Easy Forward

EasyFWD (Easy Forward) is preventie-software die uw medewerkers helpt om gezond te werken met de computer en ze aanspoort om meer te bewegen. De gebruiker kan zelf onderbrekingen instellen of niet. EasyFWD is geen pauzesoftware: het kan veel meer dan dat. EasyFWD biedt bijvoorbeeld de mogelijkheid om feed-back te geven op de werknemers, individueel of als groep.

Werknemers die meedoen in een onderzoek zien graag de resultaten. Dat kan simpel met EasyAnalyse.

Zo helpen wij u om een effectief preventiebeleid op te zetten en dit professioneel te ondersteunen.

Easy Analyse

Easy Analyse is een informatie-tool waarmee uw adviseur of u zelf onderzoek kunt uitvoeren onder het personeel.

Door EasyFWD te koppelen aan Easy Analyse  kunt u vragenlijsten verwerken en heldere rapportages opstellen. In overleg kunnen wij voor u snel een RI&E of een deel-RI&E opzetten zonder dat u er omkijken naar heeft. Bijvoorbeeld een inventarisatie van fysieke belasting, gevaarlijke stoffen of machineveiligheid.

Easy Analyse biedt verder de mogelijkheid om eenvoudig een instructiefilm of – document te maken en te verspreiden. Bij preventie van klachten en beïnvloeding van werknemersgedrag zijn herhaling en feedback van groot belang.

EasyFWD en Easy Analyse zijn daarvoor geknipt!

Easy Analyse
Easy Forward