ArboRegionaal | Preventie Manager
Arbodienst, Arbodienstverlening, Arbo Preventie, Preventie, Preventie manager, preventie management
16749
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-16749,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode-theme-ver-17.2,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-5.6,vc_responsive

PREVENTIE MANAGER

Preventie manager

De Preventie manager heeft als doelstelling een preventiebeleid te verankeren in de organisatie, zodanig  dat hij zelf uiteindelijk overbodig wordt. De Preventie Manager is een BIG geregistreerd Sport Fysiotherapeut, die Prevention, Health & Motion in uw bedrijf handen en voeten kan geven.

De Preventie Manager steunt u bij het opzetten van een gedegen preventiebeleid dat aantoonbaar rendement oplevert. Verder kan hij bewegingsprogramma’ s uitwerken gericht op mensen met obesitas of licht overgewicht, of juist voor mensen die zich alleen fitter willen voelen. Zo krijgt u vitale en duurzaam inzetbare werknemers.

Uw hele bedrijf zal hier duurzaam wel bij varen.

Health & Motion

Health en Motion kan zich richten op de persoon, op een groep of het hele bedrijf. Ook hiervoor is de Preventie Manager degene die u bijstaat om op dit gebied duurzaam beleid te ontwikkelen. Behalve over bewegingsprogramma’s kan hij adviseren over het opzetten  van een solide consumptie- en (niet-)rokenbeleid.

De werkgever kan met het aanbod aan voedsel en dranken in de kantine of het bedrijfsrestaurant, invloed uitoefenen op het consumptiegedrag van het personeel.

Dat kan bijdragen aan de gezondheid maar ook aan de betrokkenheid van het personeel bij het bedrijf. Zo houdt u, met gezonde en vitale medewerkers, uw bedrijf vitaal en slagvaardig in een snel veranderende wereld.