ArboRegionaal | Stress Coach
Arbodienst, Arbodienstverlening, Arbo, Stress Coach, Arbo Stress Coach
16750
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-16750,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode-theme-ver-17.2,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-5.6,vc_responsive

STRESS COACH

Stress counselling

Stress counselling geeft je de mogelijkheid om, wanneer je er helemaal doorheen zit, greep te krijgen op de situatie waarin je je op dat moment bevindt. Het is een vorm van hulpverlening waarbij jij centraal staat en waarbij ik samen met jou aan jouw probleemsituatie werk: door zaken in een ander perspectief te plaatsen, door samen te brainstormen, door samen het verleden af te sluiten en te werken aan de toekomst, door samen te repareren wat stuk is gegaan en vooral ook te koesteren wat nog intact is.

Het gaat er om dat je effectiever met jouw leven of met een bepaalde probleemsituatie om kunt gaan, om uiteindelijk helemaal zelf de gewenste veranderingen te bewerkstelligen.

Methodiek

Een vrijblijvend oriënterend gesprek kan duidelijk maken welke methode het beste bij jou past. Ik gebruik diverse methodieken die variëren van dialogen tot verschillende creatieve werkvormen. Ik besteed in mijn werk tijd aan het verleden, maar kijk vooral naar het hier en nu. Niemand kan ontsnappen aan het verleden. Het is gebeurd. Het beste wat kan worden meegenomen uit het verleden is datgene wat jou vooruit heeft geholpen, zodat er een nieuwe en betere toekomst voor jezelf of jullie samen wordt gecreëerd. Je kunt gemiste kansen opsporen en ongebruikte mogelijkheden gaan ontdekken, benutten en ontwikkelen.

Stress counselling is een vorm van individuele begeleiding, die vergoed wordt door de zorgverzekeraar.