ArboRegionaal | Vitaliteit
Arbo, Arbobeleid, Arbodienst, Persoonlijke begeleiding, Vitaliteit, RSI, Coaching, Stress, Stress Counselling, Ergonoom, Gezondheid, Gezond, Preventie manager, Loop coach
16327
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-16327,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode-theme-ver-17.2,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-5.6,vc_responsive

VITAAL PERSONEEL HOUDT UW BEDRIJF VITAAL

VITALITEIT en MOTIVATIE

Werk waarbij mensen elke dag urenlang zitten of staan, is bijzonder ongezond. Langdurige hoge werkdruk of privé-problemen kunnen leiden tot stress met verzuim en uitval als mogelijk gevolg. Onze coaches en therapeuten maken een analyse van wat er speelt en bieden ondersteuning met diverse vormen van begeleiding .

Afhankelijk van de aard en omvang van de problemen richt de begeleiding zich op een individu, op een groep of op de hele organisatie.

BEGELEIDING en ADVIES

Preventie Manager

De Preventie Manager ondersteunt uw preventiebeleid zodat dit aantoonbaar rendement oplevert en bijdraagt aan de vitaliteit van uw werknemers. Bijvoorbeeld  met bewegingsprogramma’s voor mensen met overgewicht of voor wie zich fitter wil voelen. Of met lifestyle adviezen (voeding, beweging, niet roken) gericht op de persoon, op een groep of het hele bedrijf. Zie ook ‘Onze coaches & adviseurs, preventie manager’ op deze pagina.

Stress Counselling

Stress counselling geeft je de mogelijkheid om wanneer je er helemaal doorheen zit, greep te krijgen op je situatie van dat moment. Door zaken in een ander perspectief te plaatsen, het verleden af te sluiten en samen te werken aan de toekomst. Je kunt ongebruikte mogelijkheden ontdekken, benutten en ontwikkelen, om uiteindelijk zelf de gewenste veranderingen te bewerkstelligen.

[Meer lezen]

Loop Coach

Lopen in de buitenlucht werkt ontspannend, verzet de zinnen en helpt uw lichamelijke en geestelijke gezondheid te verbeteren. Al wandelend of (hard)lopend met onze loopcoach werkt u aan het verbeteren van uw vitaliteit. Onze loopcoach helpt u daarbij letterlijk en figuurlijk in beweging te komen, om ook op andere manieren uw vitaliteit verder te verbeteren.

 

[Meer lezen]

ONZE COACHES & ADVISEURS

PREVENTIE MANAGER

Sporten na het werk is niet genoeg. Juist tijdens het werk is het belangrijk om genoeg te bewegen, door afwisselend te zitten, staan en lopen. De Preventie Manager adviseert over ‘Prevention, Health & Motion’. [Meer lezen]

ERGONOOM

Een gezonde, veilige en efficiënte werksituatie moet passen bij de werknemer. De ergonoom zorgt daarvoor met adviezen over fysieke belasting, werkplekinrichting en arbeidsmiddelen.

STRESS COUNSELLING

Bij stress en dreigende burn-out biedt individuele begeleiding een uitweg. De coach bespreekt het verleden, het hier en nu om een nieuw perspectief te bieden en zo te werken aan de toekomst.

LOOP COACH

Hardlopen werkt ontspannend en helpt de lichamelijke en geestelijke conditie op te bouwen. Onze loop-coach loopt mee en zorgt voor een verstandige opbouw, zodat blessures vermeden worden.