ArboRegionaal | VOC: verzuimsoftware
16779
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-16779,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode-theme-ver-17.2,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-5.6,vc_responsive

VOC: VERZUIMSOFTWARE

VOC

ArboRegionaal biedt u een web-based applicatie: Verzuim Onder Controle (VOC), die voor u het hele verzuimproces monitort en de te ondernemen acties signaleert. De leidinggevende (of andere aangewezen casemanager) kan eenvoudig en direct een ziekmelding verrichten en wordt digitaal geadviseerd. VOC gaat verder dan de wettelijke vereisten van de Wet Verbetering Poortwachter. Het Poortwachter-proces wordt de eerste drie maanden (deels geautomatiseerd) door de digitale verzuimcoach begeleid. Na drie maanden (of, zo nodig, eerder) neemt de casemanager de begeleiding over. Hiermee is de regie van het proces geborgd en vallen de kosten voor interventies lager uit. VOC verzorgt voor u de bewaking van het verzuimproces en de bijbehorende administratieve processen. Daardoor kunnen alle betrokken partijen zoals de casemanager, HR- adviseur en bedrijfsarts tijdig in actie komen.

Verzuim Onder Controle

Met VOC hoeft u zich niet af te vragen of u het beleid of de wetgeving volgt. Enkele functionaliteiten van deze webbased applicatie:

  • U ontvangt notificaties per email vergezeld van relevante formulieren;
  • De ontvangen formulieren zijn reeds met basisgegevens als BSN, aansluitnummer, geboortedatum, NAW-gegevens en 1e ziektedag ingevuld;
  • Noodzakelijke medewerker informatie (Preventie);
  • Een gekoppeld elektronisch re-integratiedossier waar u alles kunt opbergen;
  • Koppelingen naar bedrijfsarts en verzekeraar.

 

Met VOC heeft u een digitale verzuimcoach die u per email informeert en coacht. Kortom: ‘Wanneer u in het kader van beleid of wetgeving actie moet ondernemen, dan verneemt u het wel’.