ArboRegionaal | WPO beeldschermwerk
Arbo, Arbodienst, Arbodienstverlening, Persoonlijke begeleiding, WPO, Werkplekonderzoek, Werkplek onderzoek, RSI, KANS
16773
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-16773,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode-theme-ver-17.2,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-5.6,vc_responsive

WPO BEELDSCHERMWERK

Individueel onderzoek

Ook wanneer de werkgever heeft gezorgd voor goed meubilair, ergonomische hulpmiddelen en goede instructies, kunnen sommige medewerkers toch klachten ontwikkelen.

Soms is standaard kantoormeubilair niet geschikt vanwege de lichaamsmaten van de medewerker, soms zijn andere lichamelijke kenmerken de oorzaak, bijvoorbeeld een afwijking van de wervelkolom. Ook medewerkers die al RSI of KANS (Klachten aan Armen, Nek, Schouders) hebben, zijn vaak gebaat bij een individuele op maat ingestelde werkplek.

ArboRegionaal beschikt over deskundigen die met advies over de werkplekinrichting en over bewegingsprogramma’s kunnen helpen om klachten te voorkomen of te verminderen.

Arboregionaal werkt proactief en preventief en daardoor effectief.

Beeldschermwerk

Voor individuele medewerkers kan de standaard kantoorwerkplek soms onvoldoende instelmogelijkheden bieden. Dat geldt bijvoorbeeld voor erg lange mensen, of voor mensen bij wie de verhouding tussen beenlengte en bovenlichaam sterk afwijkt van de gemiddelde medewerker.

Onze adviseurs kunnen een individueel werkplekonderzoek (WPO) uitvoeren, waarbij alle relevante lichaamsmaten worden gemeten en de werkplek precies op maat wordt ingesteld voor de betrokkene. Ook de verdere inrichting van de werkplek (reikafstanden, plaatsing van kasten, printers enz.) wordt in het onderzoek betrokken.

Een persoonlijke aanpak, met oog voor de medewerker zorgt ervoor dat uw mensen gezond en gemotiveerd blijven.