ArboRegionaal | Coaching en begeleiding
Arbo, Arbodienst, Arbobeleid, Arbo Coaching, Coaching, Arbo Begeleiding, Arbo persoonlijke begeleiding
16764
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-16764,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode-theme-ver-17.2,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-5.6,vc_responsive

COACHING EN BEGELEIDING

Coaching

Voor sommige problemen kunnen een  paar goede gesprekken al voldoende zijn om ze op te lossen. Maar er zijn ook gevallen waarin meer intensieve en individueel gerichte begeleiding nodig is.

ArboRegionaal beschikt over diverse coaches, die naar gelang de aard en de ernst van de problemen kunnen worden ingeschakeld. Uiteraard wordt in overleg met de betrokkene(n) vastgesteld welke coach het best ingezet kan worden. Van stress-coach en loop-coach tot arbeidsdeskundige of loopbaan-coach, wij bieden coaching op maat, optimaal voor uw bedrijf én uw werknemers.

Begeleiding

Wanneer zich in de werksituatie of in het persoonlijk leven problemen voordoen die het functioneren belemmeren, kan de bedrijfsmaatschappelijk werker (BMW) hulp bieden. Denk bijvoorbeeld aan: stress- of spanningsklachten, een arbeidsconflict, financiële problemen (zie->), ongewenste omgangsvormen of ingrijpende gebeurtenissen in de werksituatie.

De BMW kan de medewerker bijstaan met informatie en advies, kan inzicht geven in wat er speelt en helpen oplossingen te creëren. De BMW werkt vanuit een onafhankelijke positie en heeft geheimhoudingsplicht. Bij problemen op het werk kan de BMW bemiddelen naar de werkgever en zo bijdragen aan het verbeteren van de arbeidsverhoudingen of de arbeidsinhoud.