Over Ons
16388
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-16388,bridge-core-3.1.2,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode-theme-ver-30.3,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-7.1,vc_responsive

OVER ONS

Over Ons

De ArboRegionaal is een samenwerking van zelfstandige professionals. Wij vormen een coöperatie waarbij alle leden tot een bepaald bedrag hoofdelijk financieel aansprakelijk zijn. Dit in tegenstelling tot coöperaties (U.A.) met ‘uitgesloten aansprakelijkheid.

ArboRegionaal beschikt over deskundigen op de gebieden van verzuim (casemanagement, coaching, preventie), re-integratietrajecten, mediatie en personal coaching, gezondheids- en bewegingsprogramma’s, risico-inventarisaties, werkplekonderzoeken en preventieve maatregelen. ArboRegionaal werkt onder diverse regionale merken. Wij willen onze klanten steunen om het verzuim te minimaliseren en de arbeidsomstandigheden structureel en duurzaam te verbeteren.

Arboregionaal werkt proactief en preventief en daardoor effectief.

Waarden

Een waarde is een betekenisgevend ideaal of motief dat we nastreven. Als groep hebben we nagedacht over onze individuele en gezamenlijke waarden, waarmee we richting willen geven aan onze dienstverlening. Onze belangrijkste gezamenlijke waarden zijn de volgende:

  • Betrouwbaarheid
  • Deskundigheid
  • Professionaliteit
  • Samenwerking
  • Humor

Door de waarden te kiezen die echt bij ons passen, waar wij energie van krijgen en daarop te focussen, doen wij wat we écht willen doen. Daar heeft u als klant alleen maar baat bij!

Missie & Visie

Arboregionaal wil haar klanten een impuls geven om met duurzaam beleid het verzuim te minimaliseren. Dat doen wij door een persoonlijke benadering bij de verzuimbegeleiding, gepaard aan structurele verbetering van arbeidsomstandigheden.

Een persoonlijke aanpak, met oog voor de medewerker maar ook voor de organisatie, zorgt ervoor dat uw mensen gemotiveerd worden en blijven. Om dat te bereiken kijken we niet alleen naar de medewerkers die verzuimen, maar juist ook naar de medewerkers die aan het werk zijn.

We denken met de klant mee en leveren daardoor maatwerk met praktisch toepasbare adviezen. Zo helpen wij u, met gemotiveerde, gedreven en duurzaam inzetbare medewerkers, om uw bedrijf  vitaal en slagvaardig te houden in een snel veranderende wereld.

Normen

Normen zijn concrete gedragsregels, al dan niet schriftelijk vastgelegd, die we elkaar opleggen.

Vanuit onze gemeenschappelijke waarden volgen voor de leden van ArboRegionaal verschillende normen.

Zo volgt uit de waarden deskundigheid en professionaliteit bijvoorbeeld (onder andere), de concrete norm aan onze deskundigen om  geregistreerd te zijn op hun vakgebied.

Uit de waarde betrouwbaarheid volgt de norm, dat we de gemaakte afspraken en deadlines nakomen. Uit de waarde samenwerking volgt de norm om elkaar en de klant waar mogelijk te ondersteunen. Uit de waarde humor volgt, dat we ons werk met plezier willen doen.