Preventie management
Arbo, Arbobeleid, Arbodienst, Werkplekonderzoek, Persoonlijke begeleiding, Coaching, Trainingen, Preventie, Easyforward, Easyanalyse, Preventiemanager, Preventiebeleid, Preventief onderzoek, Lifestyle advies,
16245
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-16245,bridge-core-3.1.2,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode-theme-ver-30.3,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-7.1,vc_responsive

PREVENTIE: PERSOONLIJKE BENADERING

PREVENTIE MANAGEMENT

De oorzaak van verzuim of van problemen op het werk kan in de privésfeer liggen, maar ook dan kan de werkgever bijdragen aan de oplossing. Wij helpen u de medewerkers te motiveren, de werkplek te optimaliseren en het werk af te stemmen op de mogelijkheden en behoeften van uw werknemers. Onze adviseurs en de digitale tools EasyForward en Easyanalyse ondersteunen een proactief en preventief beleid.

Zo blijven uw mensen fris en alert, werken met plezier en met betere resultaten.

Easy Forward
Easy Analyse

Tools, Adviseurs en Coaches

EasyForward & EasyAnalyse

EasyForward (of EasyFWD) is een digitale tool dat computerwerkers aanspoort om gezond te werken en meer te bewegen. EasyAnalyse kan aan EasyFWD worden gekoppeld om  feedback te geven aan uw werknemers, individueel of aan een hele groep. Preventie is beïnvloeding van gedrag, dan zijn herhaling en feedback essentieel. EasyFWD en EasyAnalyse zijn daarvoor geknipt!

Werkplekonderzoek

Een goed ingerichte en veilige werkplek met een goed klimaat stimuleert uw mensen om zich optimaal in te zetten. Door onderzoek op de werkplek en advies over verbeteringen kunnen onze adviseurs bijdragen aan de motivatie van uw werknemers.

Zie hiervoor ook de pagina ‘Advies‘.

Stress Counseling

Problemen in het persoonlijk leven of in de werksituatie kunnen iemands welbevinden of het functioneren belemmeren. Onze bedrijfsmaatschappelijk werker verheldert problemen door inzicht te creëren en biedt met informatie en advies of bemiddeling een bijdrage aan het verbeteren van de arbeidsverhoudingen.

Trainingen

Onze deskundigen kunnen verschillende trainingen of workshops op maat verzorgen, mede afhankelijk van het onderwerp en de doelgroep. Denk bijvoorbeeld aan een algemene training Preventiemedewerker, of trainingen op specifieke onderwerpen, zoals Werkplekergonomie , Beïnvloeding van (veilig) Gedrag, of Veilig omgaan met Gevaarlijke Stoffen. 

ADVIES, COACHING EN TRAINING

PREVENTIE ADVIES

De Preventie Manager adviseert over bewegings-programma’s  en life-style adviezen om consumptiegedrag te veranderen. Dit draagt bij aan preventief beleid met aantoonbaar rendement.

WERKPLEK ADVIES

De werksituatie moet passen bij de werknemer. Onze adviseurs steunen u met adviezen over inrichting, veiligheid en klimaat van de werkplek in een gezonde omgeving.

COACHING

Bij medewerkers die minder goed functioneren, bijvoorbeeld door stress of fysieke klachten, kunnen onze coaches uitval voorkomen door gesprekken of door bewegingsprogramma’s.

TRAININGEN

In een training kan dieper ingegaan worden op de praktijk én de achtergrond van het arbobeleid, met algemene voorbeelden of juist aan de hand van wat speelt in uw organisatie.