Loop coach
16751
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-16751,bridge-core-3.0.6,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode-theme-ver-30.1,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.10.0,vc_responsive

LOOP COACH

Loop coach

Lopen in de buitenlucht werkt ontspannend, het verzet de zinnen en helpt om afstand te nemen van dagelijkse beslommeringen. Een dagelijkse wandeling kan al wonderen doen.

Door regelmatig te wandelen of te lopen werkt u systematisch aan verbetering van uw conditie. U hoeft niet  hard te lopen om daarbij al resultaten te bereiken. Maar als u wel wilt hardlopen, is het van belang dit rustig op te bouwen en niet te hard van stapel te lopen.

Onze Loop coach loopt mee en zorgt dat u de moed erin houdt.

Hardlopen

Regelmatig (hard)lopen verbetert de lichamelijke en geestelijke conditie. Iedereen kan het: je hebt, behalve goede schoenen, geen speciale attributen nodig en je kunt het overal en op elk gewenst moment doen.

Het is dan ook voor ieder aan te raden, mits u het verstandig aanpakt. Veel mensen die zonder begeleiding zelf gaan hardlopen, lopen te hard van stapel met blessures en stoppen met lopen als gevolg. Het effect is uiteindelijk negatief: minder conditie in plaats van meer.

Onze running coach leert u blessurevrij te lopen door de juiste looptechniek en een verstandige opbouw. Tijdens de loopsessies coacht hij u ook nog eens op andere energizers die uw vitaliteit helpen vergroten.