ArboRegionaal | Werkplek onderzoek
Arbo, Arbobeleid, Arbodienst, Arbodienstverlening, Preventie, Gezondheid, Werkplek onderzoek, WPO
16763
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-16763,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode-theme-ver-17.2,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-5.6,vc_responsive

WERKPLEK ONDERZOEK

Individueel WPO

Soms zijn er slechts één of enkele medewerkers die klachten hebben. Dan kan een individueel werkplekonderzoek of WPO inzicht geven in de oorzaken. Het kan gaan om precieze afstelling van de beeldschermwerkplek op de individuele maten van een werknemer, maar ook om zaken als het klimaat, fysieke belasting, ergonomische inrichting, de verlichting of hinder door geluid op de werkplek.

Op basis van het WPO krijgt u van ons praktische en gerichte adviezen om de werkplek of de werkomgeving aan te passen, zodat uw werknemers weer optimaal kunnen presteren.

Arboregionaal werkt proactief en preventief en daardoor effectief.

Onderzoek op locatie

Wanneer er klachten spelen op een hele afdeling of zelfs op meerdere afdelingen, is vaak een uitgebreider werkplekonderzoek nuttig.

Ook in vervolg op de RI&E kan een uitgebreider onderzoek (‘nadere inventarisatie’) nodig zijn om de situatie goed te kunnen beoordelen. Onze adviseurs bezoeken uw locatie en kunnen door metingen en observaties, aangevuld met gesprekken met de betrokkenen, de situatie onderzoeken. Soms kan ook een schriftelijke enquête uitgevoerd worden om de klachten en mogelijke oorzaken goed in beeld te brengen.

Door gericht onderzoek kunnen wij vaststellen in hoeverre er maatregelen nuttig en nodig zijn om de situatie te verbeteren. Zo houdt u uw medewerkers betrokken en uw bedrijf vitaal.